Kunde udtalelser

 

“Universitetet i Fraser Valley er forpligtet til at afbøde universitetets negative miljøpåvirkning, der bidrager til klimaændringer og forringelsen af det naturlige miljø. Da 98 % af elektriciteten kommer fra vedvarende kilder i British Columbia, har vores fokus været på at reducere vores naturgasforbrug.”

“EndoTherm blev installeret i vores Abbotsford og Chilliwack campus bygninger i begyndelsen af 2018. Som følge heraf har vi set en betydelig reduktion i vores naturgasforbrug og tilhørende CO2 udledning. Vi er tilfredse med vores forventede 18-måneders afkast af investeringen.”

Blair McFarlane

Energy Manager, Facilities and Project Management, University of the Fraser Valley

“‘SD42 besluttede at gå videre med EndoTherm-behandlingen på tre af vores grundskoler i begyndelsen af 2021. Vi var midt i COVID-19-pandemien, og vi implementerede derfor en række ventilationsforbedringer på alle vores skoler. Disse forbedringer resulterede imidlertid i en stigning i naturgasforbruget.

På trods af dette har brugen af EndoTherm i de tre skoler resulteret i en reduktion i vores naturgasforbrug. Dette resulterede i en tilbagebetalingstid på kun 16 måneder.’”

Alexandra Tudose

Manager, Energy & Environmental Sustainability, Maple Ridge School District

“‘Interior Health besluttede at forfølge og verificere EndoTherm-additivet på tre af vores faciliteter i håb om at se de forventede besparelser som beskrevet i tidligere rapporter. Resultaterne har været positive og i gennemsnit oversteg besparelserne forventningerne med en tilbagebetaling inden for 1 år.

Baseret på disse resultater planlægges yderligere implementering på andre Interior Health-steder for at nå vores energimål.’”

Andrew Hogg

Energy Specialist, Interior Health

“En af de mange grunde til, at vi besluttede at bruge EndoTherm, var de meget lave eftermonteringsomkostninger. Vi installerede simpelthen EndoTherm direkte i vores system, og besparelserne kom prompte. Universitetet sparede $30.000 og dertil 140 tons CO2. Det er flot at man putter noget i og så får hurtige resultater.”

John Murray

Chefingeniør, Northeastern Illinois University

“Simon Fraser University er glade for resultaterne af pilotprojektet. Vi var spændte på at se, om produktet levede op til hypen. Dataene viser, at der er opnået energibesparelser efter tilføjelsen af Endotherm. Installationen var ligetil og udført af en uddannet tekniker.”

Travis Vilac

Energispecialist, Simon Fraser University

“BGIS introducerede EndoTherm i det vandbaserede system i en af vores kunders bygninger i efteråret 2018.

Efter at have gennemgået forbruget over et år var vi meget glade for at se en reduktion af forbruget af naturgas i kedlen med 14 % med en resulterende besparelse på 3.836 USD. På grund af succesen med dette pilotprojekt vil BGIS fortsætte med at introducere EndoTherm i andre bygninger i vores kundeportefølje.”

Kent Rochon

General Manager, BGIS

“(EndoTherm)-projektet har bestemt ikke skuffet! Installationen var ekstremt enkel, og besparelserne har langt overgået vores oprindelige forventninger. Installationen hos Lingley Mere har været en stor succes og realiserer fortsat besparelser måned efter måned.”

Stephen Vaughan

Energichef, EMCOR UK

“EndoTherm er relativt enkelt at installere og viser i gennemsnit mere end 5 % besparelser i naturgas til rumopvarmning. Dette bidrager endvidere til at reducere de tilknyttede energiomkostninger og drivhusgasbesparelser fra vores bygninger. Testen var vellykket… og vil blive brugt i andre sociale boligprojekter.”

Sadia Afrin

Commissioning Manager, Development and Asset Strategies

“Historisk set var temperaturen på vores varmesystem ca. 1°C lavere end hvad systemet krævede om natten. Inden for to dage efter installation af EndoTherm bemærkede vi, at temperaturen holdt sig inden for 0,1°C af den temperatur, der blev anmodet om fra varmesystemets styringssystem.”

Steve Hoover & Patricia Weise Hoover

Ejere, J&B Drivhuse

“EndoTherm-projektet har bestemt ikke skuffet. Installationen var ekstremt enkel og efter at have overvåget ydeevnen i lidt over 1 år var besparelsen i gennemsnit 13,6 % på varmeforbruget. Dette resulterede også i en betydelig reduktion af vores CO2 udledning.”

“Dette bliver nu testet og godkendt af CIBSE, med henblik på at anbefale EndoTherm til andre potentielle brugere.”

R D Bates

Director (Estates & Facilities), Coleg Gwent. UK

“Processen med at installere EndoTherm forløb problemfrit uden afbrydelser af vores bygnings normale funktion. Vores mål er at spare på energiomkostningerne og reducere vores CO2-fodaftryk så meget som muligt. Tak igen for at hjælpe os med at opnå en besparelse på 12,5 % på vores naturgasforbrug!”

Jayson Troupe

Facilitetschef, Borough of Lansdale

 

Sådan virker EndoTherm

EndoTherm er et engelsk udviklet energibesparende tilsætningsstof til opvarmningssystemer. EndoTherm er gennemtestet og udviser i brug besparelser på op til 15% på varmeforbruget! Men hvordan virker det?

Kontakt os

15 + 5 =

Officiel distributør for Skandinavien

GreenGenius A/S, Skovgaardsvej 1, 4560 Vig, Denmark

info@greengenius.dk

+45 59 311 888