Ofte stillede spørgsmål

EndoTherm er et unikt, multi-prisvindende energibesparende additiv, som sparer op til 15 % på energiforbruget til opvarmning.

Nedenfor er nogle af de almindelige spørgsmål, der stilles om EndoTherm. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os per e-mail på mailadressen info@greengenius.dk

Hvor meget EndoTherm har jeg brug for?

Virksomheder :Der skal bruges 1 liter pr. 100 liter systemvolumen. En VVS’er vil som regel kunne estimere jeres systems kapacitet.

Privat bolig : Der skal bruges 1 liter pr. 100 liter systemvolumen. Følgende tabel kan bruges til at anslå det forventede EndoTherm behov. Det er svært præcist at vide hvor meget vand ens anlæg har. En tommelfinger regel er, at hvis du har støbejerns radiatorer, så skal du gange antallet af radiatorer med 14 (så 7 radiatorer er 98 liter) . Har du mere moderne stålradiatorer, så skal du gange antallet af radiatorer med 11. Har du gulvvarme, så er anlægget typisk mindre igen. kan du aflæse driftseffekten på gulvvarmeanlægget, så kan du gange antal Kilowatt med 23 (så hvis drifteffekten er fx 3 KwH, så er anlægget forventeligt på 69 liter).

Fungerer EndoTherm i ethvert varmesystem?

Ja, EndoTherm fungerer i ethvert varmesystem, hvor en kedel bruges til at opvarme vandet

Hvor længe holder EndoTherm?

I et lukket varmesystem kan EndoTherm forventes at holde sin fulde effekt i 7 år. Det forudsættes, at der ikke spildes systemvand ved afløb, lækager eller andet tab af systemvæske.

Hvordan installerer jeg EndoTherm?

EndoTherm påfyldes på samme måde som traditionelle korrosions-hæmmere eller vandpåfyldning. Dette sker typisk på kedlen i fyrrummet. Se eventuelt mere på vores Installationsside eller Kontakt os for at få mere at vide.

Skal EndoTherm gen-påfyldes efter en tømning af anlægget, eller når der installeres nye radiatorer eller kedel ?

Ja, hvis anlægget tømmes for vand skal EndoTherm påfyldes igen

Skal EndoTherm påføres et rent eller eksisterende fyldt system?

EndoTherm fungerer både på et eksisterende system med rent eller snavset vand og også på et nyt rent system. På et rent nyt system, der lige er blevet installeret, skal systemet skylles igennem, før EndoTherm påfyldes. De største energibesparelser opnås på systemer, der er blevet skyllet først men selv på gamle eksisterende systemer opnås i nogle tilfælde helt op til 20% besparelse.

Kan EndoTherm påfyldes systemer med anti-korrosionsvæsker i?

Ja. EndoTherm supplerer anti-korrosionsvæsker. Dette gælder både for systemer, hvor anti-korrosionsvæske er påfyldt, og for systemer hvor EndoTherm og anti-korrosionsvæske påfyldes samtidigt. EndoTherm har visse anti-korrosionsegenskaber i sig selv.

Er EndoTherm farlig?

Nej. EndoTherm er klassificeret som “mildt irriterende”. Selvom EndoTherm er et 100% naturprodukt, så må EndoTherm ikke indtages. Det bør holdes udenfor små børns rækkevidde.

Kan EndoTherm bruges i et åbent ventileret system?

Ja. EndoTherm kan bruges i både lukkede og åbne vandbårne centralvarmesystemer. For åbne ventilerede systemer anbefaler vi, at du øger doseringen med 10 % for optimal ydeevne.

Hvis du har andre spørgsmål. Tøv ikke med at kontakte os

Kontakt os

6 + 8 =

Officiel distributør for Skandinavien

GreenGenius A/S, Skovgaardsvej 1, 4560 Vig, Denmark

info@greengenius.dk

+45 59 311 888